Nieuwbouwzondag 20 oktober: welkom, kom binnen!

20/09/2024 | Alle dienstencentra , Alle assistentiewoningen

Bezoek onze nieuwste assistentiewoningen op Nieuwbouwzondag 20 oktober. Schrijf je in voor een rondleiding tussen 13 en 17 uur en stel al je vragen.

Waar kan je binnenkijken op Nieuwbouwzondag?

Klik op een locatie en schrijf je online in voor een gratis rondleiding. Of bel de klantendienst op 03 431 31 32.

Assistentiewoningen Arthur in Sint-Genesius-Rode

In het centrum van Alsemberg zijn 52 erkende assistentiewoningen Arthur verdeeld over twee gebouwen, met eigen parkeergelegenheid voor wagens en fietsen. Elke flat beschikt over een grote leefruimte, een moduleerbare slaapruimte, een ingerichte keuken, aangepast sanitair en een buitenterras met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin. Er zijn nog flats beschikbaar voor verhuur en verkoop. Bij verhuis naar Arthur kom je mogelijk in aanmerking komt voor een maandelijkse Vlaamse huurpremie. Deze kan tot wel 195,54 per maand bedragen.

Boek een rondleiding in assistentiewoningen Arthur:

13 uur ~ 14 uur ~ 15 uur ~ 16 uur

Assistentiewoningen Botanic in Breendonk

Botanic is een prachtig project met 54 erkende assistentiewoningen met 1 of 2 slaapkamers waar je comfortabel en veilig ouder kunt worden.
Op de site van assistentiewoningen Botanic is ook een gezellig dienstencentrum aanwezig met een mooie brasserie en terras. 
Er zijn nog flats beschikbaar voor verhuur en verkoop. We bekijken graag met jou of je in aanmerking komt voor een van de kortingsmogelijkheden tot 30%.
 

Boek een rondleiding in assistentiewoningen Botanic:

13 uur ~ 14 uur ~ 15 uur ~ 16 uur